link

С. Уянга - “Малын гаралтай биологийн идэвхит хүнсний нэмэлт үйлдвэрлэх технологи”
2012-06-11 17:15 Админ

ШУТИС-ийн Хүнсний инженер, биотехнологийн сургуулийн докторант Самбуудоржийн Уянгын туурвисан “МАЛЫН ГАРАЛТАЙ БИОЛОГИЙН ИДЭВХИТ ХҮНСНИЙ НЭМЭЛТ ҮЙЛДВЭРЛЭХ ТЕХНОЛОГИ” сэдэвт бүтээлийг хэлэлцэх зөвлөлийн хуралдаан 2012-06-22-ны өдрийн 14.00 цагаас ШУТИС-ийн Эрдмийн зөвлөлийн (Т-207 тоот) өрөөнд болно.

Горилогчийн бүтээлийг ШУТИС-ийн Төв номын санд тавьсан болно.


Хүнсний технологийн докторын зэрэг хамгаалуулах зөвлөл

Affiliated schools