“Хvнсний хангамж аюулгvй байдал, технологи, хэрэглэгчийн мэдлэг”аяны хvрээнд ХБТС-ийн Хvнс, хоол vйлдвэрлэл, vйлчилгээний багаас
2008 оны 5 сарын 2-ны өдөр “Оюутны хоол vйлчилгээ” сэдэвт онол, практикийн бага хурлыг зохион байгууллаа.
Хуралд Нийслэлийн мэргэжлийн хяналтын газар, Нийгмийн эрvvл мэндийн хvрээлэнгийн хоол судлалын төв, зарим их,дээд сургуулийн төлөөлөгчид оролцлоо.
Хурлаар дараах илтгэлvvдийг хэлэлцлээ.
1.“Оюутны хоол vйлчилгээний өнөөгийн байдал”
Нийслэлийн Мэргэжлийн Хяналтын Газрын Хоол vйлдвэрлэл vйлчилгээний стандартын хяналтын улсын ахлах байцаагч Д.Цогзолмаа
2. “ШУТИС-ийн хоол vйлчилгээний сvлжэ”э байгуулах төслийн vр дvн
ШУТИС-ийн ХБТС-ийн Хvнс,хоол vйлдвэрлэл vйлчилгээний менежментийн багийн ахлах багш Д.Цэцэгмаа
3. “Их дээд сургуулийн хоол vйлчилгээний онцлог”
ШУТИС-ийн ХБТС-ийн Хvнс,хоол vйлдвэрлэл vйлчилгээний менежментийн багийн ахлах багш Д.Амарбаясгалан
4.”Оюутны хоол vйлчилгээ”судалгааны vр дvн
ХБТС-ийн Хоол vйлдвэрлэл vйлчилгээний технологийн 3-р ангийн оюутнууд
Их дээд сургуулийн төлөөлөгчид, мэргэжлийн хяналт, судалгаа шинжилгээний байгууллагын төлөөлөгчид оюутны хоол vйлчилгээний талаар чөлөөт ярилцлагыг өрнvvллээ.
Хурлаар хэлэлцсэн илтгэлvvдийг эмхэтгэн “Оюутны хоол vйлчилгээ” хурлын эмхэтгэл, оюутны хоол vйлчилгээний газруудад зориулсан гарын авлага, зөвлөмжийг гаргахаар боллоо.
Д.Цэцэгмаа /Хүнс-Биотехнологийн Сургуулийн багш/
ШУТИС-ийн Барилга, Архитектурын Сургуулийн “Барилгын Материал Судлал” -ын клубээс зохион байгуулсан “Ахмад багшийн уулзалт” өдөрлөг
Элсэлтийн шалгалтгүй элсэгчдийн бүртгэл
“Ажлын байрны үзэсгэлэн яармаг-2024” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ийн эрдэм шинжилгээний ажилтан НҮБ-ын Олон улсын зөвлөхөөр ажиллаж Бутан улсад “Сарлагийн хөөвөр самнах, боловсруулах” сургалт хийлээ
"Хиймэл оюун ухаан" номын нээлт боллоо